U Nepomyšle shořel linkový autobus

Alla Želinská 2022-02-24 17:54:00

Naštěstí nikdo nebyl zraněn. Informace se objevila na sociální síti ve skupině Dopravní info Podbořan a okolí.

K požáru linkového "zeleného" autobusu došlo ve čtvrtek 24. února kolem 16. hodiny na silnici za Nepomyšli směr Dvérce. Na místo události vyjela jednotka dobrovolných hasičů z Nepomyšle a dvě vozidla profesionálních hasičů z Podbořan. 

"Autobus pomaličku projížděl Nepomyšlí, zastavil, řidič vyběhl ihned ven a za nim už se valil dým, v zadní části už byl vidět plamen, během chvilky začalo vše bouchat a hořel celý autobus. Nikdo v něm nebyl," popsala svědkyně z Nepomyšle.  

Zřejmě technická porucha autobusu způsobila vzplanutí a požár stroje. "Kouř byl vidět už od Billy," uvedl další svědek z Podbořan. V tu dobu od požární stanice vyjely dvě auta hasičů HZS ÚK. Zásah na místě události potvrdili hasiči SDH Nepomyšl. 

„V době vzniku požáru byl ve voze pouze řidič. Po příjezdu hasičů hořel autobus v plném rozsahu a dále ještě přilehlé louky po obou stranách komunikace o rozloze přibližně 50 m2. Hasiči likvidovali požár pomocí dvou vodních proudů „C“. Požár byl lokalizován v 16:59 hodin a v 17:06 byl likvidován, místo zásahu osvětleno a zahájen úklid komunikace. Při zásahu nedošlo ke zranění. Příčina vzniku požáru je v šetření,“ informovali hasiči z Ústeckého kraje na svých facebookových stránkách.   

Foto: I. Čemanová; 

Foto: HZS Ústeckého kraje 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video