Babička umírala dva dny

Jarka Cibulková 2012-07-11 00:50:00

Postoloprty, Ústí nad Labem – Pro pár tisícovek na automaty a drogy vraždil 22letý Jaroslav H. z Postoloprt. V úterý 3. července si u Krajského soudu v Ústí nad Labem vyslechl rozsudek za zabití své babičky. Obžalovaný se hroznému činu přiznal, soud mu vyměřil 19 let ve věznici s dozorem za porušování domovní svobody, vraždu a loupežné přepadení.

V noci ze 17. na 18. ledna 2012 v Postoloprtech přišel v noci ke své babičce pro peníze, odpoledne si odtud tajně odnesl klíč, myslel si, že babička už bude spát, ale mýlil se. Neměl peníze na automaty, a proto se rozhodl udělat pro to všechno. Podle státního zástupce obžalovaný kopal ženu do hlavy a obličeje, udeřil jí také židlí. Prohledal byt a odešel s 3250 korunami a cigaretami. Žena ležela ve svém bytě bezvládně až do dalšího dne 19. ledna, kdy ji odvezla sanitka do nemocnice. O pět dní později ale svým těžkým zraněním podlehla. Obžalovaný i státní zástupce si ponechali lhůtu na odvolání.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video