Autosalon přiveze anglické sportovních vozy MG CARS

Lucie Steklá 2022-06-10 17:00:46

Autosalon Louny, Rodina a volný čas, Řemesla a kreativita. To jsou výstavy, které přivítají návštěvníky během tohoto víkendu v areálu lounského výstaviště. Na své si přijdou milovníci automobilů a novinek, které výrobci nabízí, kutilové i rodiny s dětmi. Chybět nebudou ukázky práce hasičů a policistů, nebo jízdy na čtyřkolkách. A co vás na tradiční výstavě „Autosalon Louny“ - prodejní a kontraktační motoristické výstavě čeká? ,,Věříme, že sluneční paprsky dají vyniknout nablýskanosti a kráse osobních automobilů, obytných vozů, čtyřkolek a motorek. Tyto firmy se budou prezentovat především na venkovní ploše výstaviště,“ zve na výstavu Štěpánka Portz, ředitelka výstavy. Podle jejích slov bude moci každý motoristický fanoušek obdivovat osobní a užitkové vozy, čtyřkolky, motorky, obytné vozy a karavany. Některé značky představí své novinky. Většina vystavovatelů do Loun přiváží také předváděcí vozy, takže zájemci si budou moci vysněného krasavce ihned vyzkoušet.

Autosalonu Louny 2022 ale chystá také několik novinek. ,,Jedou z nich je předpre-miéra anglických sportovních vozů MG CARS, které oficiálně vstoupí na český trh koncem června,“ řekla Š. Portz. K vidění bude také nová generace PEUGEOT 308, OPEL GRANDLAND – facelift roku 2022, nová ŠKODA FABIA sebevědomá, moderní, dynamická… stylová a elegantní, ŠKODA KAROQ, – facelift roku 2022 či karavany a obytná auta. ,,Užijte si svobodu a volnost s vlastním obytným autem nebo karavanem ,” lákají prodejci.
Zatím co tatínci budou vybírat nového čtyřkolového miláčka, ženy společně s dětmi se jistě zabaví na výstavách ,,Rodina a volný čas“ a ,,Řemesla a kreativita“, výběrem nové hračky nebo oblečením pro nejmladšího člena rodiny a výběrem originálního dárku. Společně s Autosalonem lounské výstaviště přivítá několik doprovodných akcí. Hasičský záchranný sbor předvede svá vozidla, pro děti bude připraveno stříkání vody na terč, v sobotu ukázka hasičů – slanění z výškové techniky či vyproštění zraněné osoby z havarovaného vozidla pomocí hydraulického nářadí, ukázka vzplanutí a uhašení rozpáleného jedlého oleje při styku s vodou, promítány budou naučné pohádky. Policie ČR ukáže kriminalistické techniky a vozidla, připraven je edukativní program pro děti. Chybět nebude stánek BESIPu, kde si mohou návštěvníci vyzkoušet opilecké brýle, k vidění budou ukázky airbagové vesty pro motorkáře či edukativní pro-gram bezpečného provozu pro děti i dospělé. V areálu bude také připraven okruh pro děti i dospělé, který budou moci projet na čtyřkolkách, a to zdarma.
Program zpestří taneční vystoupení tanečního klubu LUNA Louny, vystoupení mažoretek ze ZUŠ Louny nebo autorské čtení a autogramiáda spisovatelky Šárky Rosové Váňové. ,,Jako každý rok, tak i letos je připravena soutěž o hodnotné ceny. Na za-dní straně vstupenky návštěvník uvede, které auto na výstavě považoval za nejhezčí a která expozice se mu líbila nejvíce. Vstupenky jsou slosovatelné, a třeba štěstí čeká právě na Vás! Určitě není bez zajímavosti, že vystavovatelé přicházejí s nabídkou výstavních slev, takže tento víkend je také příležitost k výhodným nákupům,“ zve ředitelka závodu.
 V pátek 10. června se brány lounského výstaviště otevřou v 9 hodin, tak jako v sobotu a v neděli. Příjemný a poučný čas tu můžete strávit každý den od pátku do neděle do 17 hodin. (lus)
 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video