Špičkový florbalový klub Black Angels míří do Podbořan!

Alla Želinská 2023-08-03 09:50:00

Třítýdenní soustředění pražského klubu je pro nás velkou výzvou a ctí, říká jednatelka Městských služeb Podbořany Andrea Kuďousková. Sportovní hala bude hostit pražské florbalisty od 6. do 24. srpna.

Letní soustředění je nejdůležitější akcí léta pro hráče sportovních klubů, ale i jejich hostitele. Tento rok to bude pro pražský florbalový klub Black Angels a Sportovní halu v Podbořanech premiéra. Tak velké třítýdenní soustředění městská hala doposud nezažila a hráči a hráčky Black Angels také míří do Podbořan poprvé. „Naše členská základna se neustále rozrůstá a děláme vše pro to, abychom zachovali kvalitu rozvoje mládeže. O víkendu se chystáme do Podbořan, kde se budeme soustředit od 6. do 24. srpna. Ano, je to pro nás premiéra. Těšíme se,“ říká šéf marketingu klubu Daniel Pagáč.

V Podbořanech se vystřídají hráči více mládežnických týmů od mladších po ty starší. Pro sportovce je připraven program plný sportovních a volnočasových aktivit organizovaný trenéry ve spolupráci se Sportovní halou, Městskými službami Podbořany, městem. Hráči a hráčky budou moct nejen zlepšovat své florbalové dovednosti, ale také vytvářet si nové zážitky a stmelovat družstvo. „V každém turnusu jede více mládežnických týmů. Což znamená, že hráče čekají tréninky venku i uvnitř haly. Jsou naplánované zároveň i speciální tréninky pro brankáře a doprovodné programy určitě budou také. V posledním turnusu hráče čeká přátelské utkání s týmem Chomutova. Pro malé děti je připravený bazén a případně i letní kino,“ přiblížil program Dan Pagáč.

Účastníci soustředění budou ubytováni v nově zrekonstruované ubytovně, kde se vystřídá každý týden 80 až 100 hostů. „Chci poděkovat vedení města, celému týmu Městských služeb Podbořany, městské sportovní haly za spolupráci a skvělou komunikaci při přípravě zázemí pro tak velkou pro nás akci. Ubytovna – přízemí a 1. patro – je připravena pro sportovce. Stejně tak sportovní hala, hřiště a tělocvična Tatranu. Uděláme všechno pro to, aby se klub Black Angels chtěl vrátit do Podbořan i příští rok, což jsme si s vedením klubu i vzájemně předeslali,“ říká Andrea Kuďousková, jednatelka Městských služeb Podbořany, které zastřešují provoz sportovní haly a kuželny.

Těšíme se na hostující sportovce ve městě a přijďte třeba na přátelák, fandit, sledovat hru špičkových hráčů a hráček, která je atraktivní i pro diváky.

Sportu zdar a florbalu zvlášť! 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video