Nebezpečný muž ohrožoval kolemjdoucí nožem

Lucie Steklá 2023-10-09 22:05:54

Louny – Video muže, jak nožem ohrožuje prodavače ve večerce ,,u Luny“ a také občany, kteří procházejí kolem, vyvolalo řadu reakcí a také strach. Video na sociální sítě umístil zaměstnanec večerky, který ho natočil přes prosklené dveře. K události mělo dojít v neděli dopoledne, situaci policie prověřuje.

,,Dnes v dopoledních hodinách se k rukám vedení města Loun dostala videonahrávka, která se šíří na sociálních sítích. Jde o záznam, na němž je zachycena osoba v tmavém koženém kabátě. Ta se pohybuje s nožem v ruce před místním obchodem. S vědomím existence bezpečnostního rizika a možnosti ohrožení obyvatel města, došlo k prověření celé situace,“ uvedlo vedení města Louny.

Video bylo pořízeno v neděli 8. října 2023, a to v dopoledních hodinách. Jak uvádí radnice, pořizovatel videa toto jednání ihned neoznámil na Policie ČR nebo MP Louny, přestože na záznamu nepravdivě uvádí opak. Totožnost osoby je MP Louny i PČR známa. Policie ČR ve spolupráci s městskou po osobě pátrá,“ dodalo ve vyjádření vedení města. Obrací se také na veřejnost, pokud se stanou svědky protiprávního jednání, aby neprodleně oznámili takové jednání na Policii ČR, popřípadě Městskou policii Louny.

Podle komentářů u příspěvku to ale není poprvé, kdy tento muž ohrožoval své okolí. Spatřen byl, jak útočí pánvičkou i nožem na kolemjdoucí v jiných částech města. Proti informaci, že nebyla přivolána policie se ohradil také autor videa, který tvrdí, že strážníky volal. Ti muže údajně odvedli, ale za tři hodiny byl zpět a s nožem. Podle komentářů je tento muž zřejmě podle vlivem alkoholu a drog v Lounech ,,známá firma“. (lus)

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video