Havárie kanalizace uzavřela hlavní tah městem Louny

Lucie Steklá 2023-10-16 02:47:00

Provoz na komunikaci v ulici Osvoboditelů je od pondělí 16. října do pondělí 30. října omezen. V místě křížení ulice Osvoboditelů s ulicí Purkyňova totiž došlo k havárii kanalizace. Proto připravilo město ve spolupráci s dopravní policií objízdnou trasu pro osobní automobily. Pro autobusy a nákladní vozidla platí v místě oprav kyvadlový provoz v jednom jízdním pruhu.

Průjezd hlavní dopravní tepnou v Lounech  je na několik další dní zkomplikována. Týká se to hlavně osobní dopravy, pro niž radnice připravila objízdné trasy, které jsou značeny. Lounské ulice tak zaplavilo dopravní značení, vznikl i provizorní kruhový objezd u lounské ZUŠky. Řidiči by měli být obezřetní, stejně jako chodci, kterých se změny také dotknou. 

„Upozorňujeme občany cestující MHD, že z důvodu oprav kanalizace v dané lokalitě nebude až do konce října obsluhována zastávka MHD Louny, sokolovna. Omlouváme se občanům a řidičům za komplikace a žádáme je o ohleduplnost a trpělivost,“ uvedl mluvčí radnice Marcel Mihalik.

Možnosti kudy místo havárie objet jsou odvislé od směru, kterým řidiči do centra přijíždějí. Řidiči osobních automobilů:

A/ ve směru Louny – západ od Lidlu či Penny dále do centra Loun projedou po ulici Osvoboditelů bez omezení kolem Luny, poté odbočí vpravo do ulice Březinova, následně vlevo do ulice Tomanova a poté stále rovně do ulice Fügnerova nebo odbočí vlevo do ulice Poděbradova a kolem gymnázia se potom napojí na ulici Osvoboditelů. Dále bez omezení.

B/ ve směru od Dobroměřic a Benátek a mostu Veslařů dále do centra Loun projedou po ulici Žižkova okolo Suzdalského náměstí a buď odbočí vpravo do ulice Osvoboditelů a pojedou dál kolem Luny směrem k Lidlu nebo Penny ven z města, případně odbočí do ulice Březinova a pojedou po objízdné trase A, nebo odbočí vlevo do ulice Osvoboditelů a následně vpravo do ulice Maroldova a dále viz objízdná trasa A.

C/ ve směru od Kauflandu a autobusového nádraží je možné jet buď po ulici Osvoboditelů až ke křižovatce u gymnázia, kde odbočí vlevo do ulice Poděbradova, následně vpravo do ulice Tomanova, vpravo do ulice Březinova a vyjedou na ulici Osvoboditelů, odkud mohou pokračovat buď doprava na Dobroměřice, nebo doleva k Penny či Lidlu a ven z města.


Objednatelem oprav kanalizace je Severočeská vodárenská společnost (SVS).


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video