Dopřejte wellness svému autu v Jelen Garage

Alla Želinská 2023-10-18 13:51:40

Dokonalá péče o vaše auto - v Podbořanech.

PODBOŘANY - Dobrá zpráva pro všechny automobilisty, kteří si o svůj vůz pečují a chtějí, aby jim sloužil co nejdéle a nejlépe. Potřebujete vyčistit interiér nebo si domluvit mytí auta, vyleštit zašlá světla či lak a ošetřit ho keramickou ochranou? V Podbořanech můžete!

Konečně ve městě je nové certifikované detailingové studio, kde si zákazníci mohou ne-chat vyčistit interiér, domluvit si mytí auta, vyřešit retuš laku, vyleštění zašlých světel, a hlavně si nechat vyleštit lak a aplikovat nejodolnější typ ochrany – keramickou ochranu laku. Nové studio sídlí v ulici Cyrila a Metoděje 72. „Detailně se zde věnuji každému autu, které dostane důkladnou péči a bude znovu čisté a voňavé. Používám k tomu pouze certifikované a profesionální produkty, mám za sebou několik školení. Pokud zákazník chce počkat v prostorách a sledovat práci, je mu vždy nabídnuta káva s pitím a pohodlným posezením, s propojením na wifi,“ uvádí provozovatel detailingového studia Dominik Jelínek. Na instagramu a facebooku jej zájemci najdou pod Jelen Garage. 

(pr)

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video