Pod Šibenicí by měly vyrůst domky

Pavel Macák 2012-08-13 00:52:00

Panenský Týnec – Do konce listopadu by mělo zastupitelstvo městysu Panenský Týnec schválit nový územní plán svého katastrálního území. V současné době se tento dokument dokončuje po legislativní stránce. Stavební úřad v Lounech jeho návrh již zaslal k připomínkovému řízení na Krajský úřad Ústeckého kraje. Ten by schválení měl realizovat zhruba do konce srpna a pak bude návrh územního plánu vyvěšen na úřední desce, aby se k němu mohli ještě naposledy před schválením vyjádřit občané a právnické osoby.

„V listopadu bychom měli územní plán schválit, abychom dostali slíbenou dotaci. Ta je totiž termínově vázaná. Při přípravě plánu jsme se ještě rozhodli zapracovat do něj lokalitu Pod Šibenicí v západní části obce, kde by měla být plocha pro výstavbu rodinných domů. Kolik by zde mohlo být stavebních parcel, bude dořešeno až po schválení plánu. Městys by zde pak musel zajistit výstavbu inženýrských sítí nebo sehnat developerskou společnost, která by si tento pozemek pro výstavbu domů odkoupila,“ uvedl starosta Petr Bárta.

 

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video