Vy rozhodujete, společnost Tesco pomáhá

Alla Želinská 2024-01-30 07:45:00

O finanční podporu se uchází projekty z Podbořan a Žatecka.

Do 15. února máte ještě možnost podpořit projekty z našeho regionu - Centra Chůvička v Podbořanech „Komunitní zahrada pro děti a barefoot stezka”, nebo Logopedické základní školy v Měcholupech „Pro dětský úsměv”. Oba projekty jsou zapojené do programu společnosti Tesco „Vy rozhodujete, my pomáháme” a právě v těchto dnech, až do poloviny února je můžete podpořit svým žetonem za nákup (k dispozici jsou i u samoobslužných pokladen).

„Chtěli bychom vás pozvat k podpoře našeho projektu komunitní zahrady spojené s unikátní stezkou bosých nohou a kompostérem. Tento přírodní projekt nabízí úžasnou příležitost užít si s dětmi přirozeného prostředí plné rostlin a květin, a to v kombinaci s bosou stezkou a kompostérem. Věříme, že tato iniciativa přispěje ke zdravému a udržitelnému způsobu života a věříme, že nás budete podporovat. Doufáme, že tuto iniciativu oceníte stejně jako my a společně podpoříme zdravý a udržitelný životní styl v našem okolí. Pokud i vy chcete podpořit náš projekt, prosíme o vaši pomoc. Děkujeme vám!” přiblížilo svůj projekt Centrum Chůvička z Podbořan.

„Žáci naší školy musí být vzhledem k potřebnosti odborné logopedické péče ubyto-váni na internátě školy přes celý školní rok. Jedná se o děti ve věku 5 - 12 let. Domů jezdí kvůli velké vzdálenosti školy pouze na víkendy a prázdniny. V rámci projektu jim chceme zpříjemnit pobyt mimo rodinu nabídkou kvalitního volnočasového programu. Jednou z těchto aktivit je zahradní slavnost, která se bude konat 14. 6. 2024. Finanční prostředky budou použity na zajištění vhodného dětského programu,” představila svůj projekt Logopedická škola v Měcholupech. Letos mimochodem slaví 35 let od svého založení.

Ještě jeden z trojice projektů se uchází o podporu veřejnosti - „Vzdělávací tábor pro znevýhodněné děti”. Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež organizace Naděje v Klášterci nad Ohří uspořádá letní vzdělávací tábor zaměřený na zvýšení finanční gramotnosti svých klientů ze sociálně znevýhodněného prostředí. Cílem projektu je hravou formou rozšířit finanční gramotnost dětí a zároveň jim darovat nezapomenutelné letní zážitky – tedy umožnit jim prožít prázdniny podobně jako jejich vrstevníci. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video