Počítače od nadačního fondu již slouží Rytířkům v Měcholupech

Alla Želinská 2024-03-11 10:50:00

Nové darované počítače, které Mariánský spolek Rytířků Neposkvrněné v uplynulých dnech získal, jsou již v provozu, a děti tak mají možnost kdykoliv přijít a využít na jakoukoliv potřebu vzdělávání, plnění domácích úkolů, doplnění, tisk.

„Velice děkujeme, že jsme měli možnost se účastnit charitativního projektu „Počítače dětem” Nadačního fondu IT people,“ říká předseda spolku Lukáš Balog z Libořic.

Již v roce 2023 členové tohoto spolku, který v rámci mimoškolních aktivit podporuje rozvoj osobnosti dětí a mladých lidí ze sociálně slabších rodin na Žatecku i Podbořansku, hledali možnosti, jak více podpořit děti - „Rytířky“, aby měly možnost kdykoliv využít tisku různých dokumentů, nebo vyhledat informace, které zrovna potřebo-valy i mnohdy k výuce ve škole nebo pro své osobní využití. „Měli jsme proto možnost se účastnit charitativního projektu Nadačního fondu IT people Počítače dětem, který nám umožnil darem tři PC sestavy. Velice si vážíme této spolupráce a možnosti dále posunout naši snahu být našim Rytířkům oporou v jejich vzdělávání se,“ dodal za spolek Lukáš Balog.

Počítače slouží dětem v prostorech spolku v Měcholupech, v budově Sokolovny. Tam se Rytířci scházejí zpravidla v pondělí a ve středu odpoledne. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video