Karolína Bubáková je Miss Šantovka

Lucie Steklá 2024-03-26 10:52:00

Lounsko - Že máme na Lounsku krásné dívky o tom není pochyb. Svědčí o tom řada úspěchů dívek, mezi něž se na konci února zapsal titul Miss Šantovka 2024, který získala devatenáctiletá K. Bubáková z Loun. Ve finálovém klání zaujala porotu nejen svou krásou, ale i pokorou a precizní přípravou.

,,Vítězství Miss Šantovky je pro mě určitě obrovská zodpovědnost. Budu se snažit co nejlépe Šantovku reprezentovat a využít rok kralování naplno. Na-dále se plánuji věnovat modelingu a uvidíme, co mi život ještě přinese. Celý průběh soutěže jsem si velice užila, je to nezapomenutelný zážitek. Moc děkuji za tuto příležitost, velice si toho vážím,“ řekla vítězka Karolína Bubáková.

Do letošního ročníku Miss Šantovka se přihlásilo více než padesát dívek z celé České republiky. Do semifinále odborná porota vybrala čtyřiadvacet z nich. Po semifinále se o korunku ucházelo deset dívek, z nichž desetičlenná porota vybrala pětici, mezi něž rozdělila ocenění. Pro mnohé z nich to může znamenat velký start kariéry.

Jednou z nejúspěšnějších dívek z Lounska, co se soutěží krásy týče, je Andrea Kaplanová z Blšan, která získala titul Miss České republiky 2022. V letošním roce se do TOP 20 stejné soutěže Miss Czech republic probojovala studentka lounského gymnázia Ellen Jedličková. V roce 2019 Titul Miss Talent převzala z rukou ředitelky soutěže Miss Czech Republic Taťány Makarenko postoloprtská Denisa Czervoniaková. (lus)

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video