Čeradice hledají nejlepší čarodějnici

Alla Želinská 2024-04-23 12:45:00

Obec Čeradice vyhlásila v závěru března soutěž o nejlepší, doma vyrobenou, čarodějnici. Zájemci se mohou za-pojit jako jednotlivci i jako skupina.

„Vyrobte doma čarodějnici, kterou pak vyzdobíme obec. Zapojit se můžete jako rodina, skupina i jako jednotlivci. Své výtvory noste na Obecní úřad Čeradice do 24. dubna. Nejlepší čarodějnice pak odměníme 27. dubna na čarodějnickém reji,“ zní pravidla soutěže.

Na čarodějnickém reji, který se uskuteční na fotbalovém hřišti v Čeradicích, budou odměněny první tři místa. Všechny čarodějnice, čarodějové a kouzelníci z obce a nejbližšího okolí jsou tedy zváni poslední dubnovou sobotu 27. 4. od 15:30 hodin na čarodějnický rej. Každé dítě, které přijde v masce, bude odměněno. Těšit se můžete na čarodějnickou tancovačku, opékání špekáčků a soutěže pro děti. Dojde i na upálení čarodějnice. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video