Taneční klub znovu chystá kemp

Alla Želinská 2024-04-25 15:11:00

Jako každý rok, i letos čeká členy TK Power of dance - od nejmladších nováčků po nejstarší a zkušené - letní taneční soustředění. Proběhne v termínu 29. 7. - 2. 8. v Podbořanech v areálu Tatranu.

„Přihlašování na náš letní příměstský kemp již běží. Kemp je pro všechny, kdo mají rádi tanec, chtějí se naučit něco nového nebo si jen tak zatančit, užít si spousty legrace s kamarády, poznat i nové přátele, zasoutěžit si nebo se přidat k nám do týmu. Celý týden povedou tréninky zkušení trenéři a mistři v daných tanečních stylech,“ přiblížila Alena Vacíková, vedoucí a trenérka TK Power of dance.

Pro členy tanečního klubu je kemp povinný, pro nové zájemce je to skvělá příležitost poznat svět tance, prožit týden s těmi nejlepšími učiteli, s hudbou a aktivitami, které vás budou bavit.

Přípravy na letní kemp jsou již v plném proudu. Mladým tanečníkům, i těm teprve začínajícím, se budou věnovat profesionální trenéři, jež se mohou pyšnit mistrovskými tituly. Účastníci si zkusí hodiny techniky – taneční průpravy a hodiny disco dance. Tréninky budou prokládány hrami a zábavou. Pro účastníky jsou připraveny pěkné odměny a ceny za různé soutěže a aktivity, které budou probíhat po celý týden od 29. července do 2. srpna v rámci volného času. „Každý účastník kempu odejde s odměnou a klubovým dárečkem. Neváhejte a přijďte si jen tak zatančit, nebo se přidejte k nám do týmu a zúčastněte se prestižních postupových soutěží na mistrovství ČR! Přihlášky naleznete na stránkách tkpowerofdance.cz, případně další informace na tel. 723 061 898,” zvou pořadatelé.

                                                    

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video