,,Jsem na sebe pyšná, že jsem taková, jaká jsem,” říká Andrea Hotová, finalistka soutěže Miss Baculaté Křivky

Lucie Steklá 2024-05-08 03:42:00

Lounsko – Nemají ,,ideální křivky“. Mají kila navíc, přesto jsou krásné a sebevědomé. A mají svoji soutěž krásy Miss Baculaté Křivky. A do jejího finále se dostala také zástupkyně Lounska Andrea Hotová, maminka dvou dětí.

Finále soutěže proběhne v září. Na následujících řádcích se nám finalistka Andrea představí v krátkém rozhovoru. ,,Můj sen bylo být lékařkou a pomáhat. Bohužel jsem si svůj sen splnit nemohla, a začalo mě zajímat právo. Dvacet let jsem pracovala v justici v oblasti trestního práva. Co vám budu povídat, slyšela jsem mnoho různých příběhů. Aktuálně pracuji několik let jako asistentka advokáta a jsem absolutně spokojená a šťastná. Mohu říct, že tu práci miluji. Udělala jsem si titul z právní asistence a nyní pomáháme lidem v oblasti práva,“ odpověděla Andrea na otázku ke svému vysněnému povolání. Jejím mottem je: Když můžu, pomůžu.

Dvaačtyřicetiletá Andrea Hotová, se narodila v Lounech, kde i téměř celý život žila. Nyní bydlí v Cítolibech.


Prozradíš svou velikost a míry?

Moje velikost je 48, ale dle střihu se vejdu i do 46.

Jaké máš koníčky?

Mým největším koníčkem je sladké tvoření - pečení a potom make-up.

Tvé oblíbené jídlo, hudba a sport?

Oblíbené jídlo - to, které nemusím připravovat. Ráda si dám pizzu, vietnamskou kuchyni i českou klasiku. Co se týče hudby, nemám vyhraněný styl - ráda si poslechnu klasiku, ale i country či něco moderního. Pokud jde o sport - neoblíbenější je chůze, ale samozřejmě si velmi ráda zacvičím i v posilovně a ráda tančím.

Studuješ, pracuješ, či jsi na mateřské?

Jsem zaměstnána jako asistentka v advokátní kanceláři. K čtyřicetinám jsem si nadělila titul ,,DiS“ v oboru právní asistence.

Účastnila ses někdy podobné soutěže?

Žádné podobné soutěže jsem se neúčastnila (kromě těch ve školách přírodě, na táborech). Ale jsem velmi pyšná, že se jí nyní účastním.

Kde nejraději nakupuješ oblečení?

Oblečení kupuji u nás v Lounech v butiku Věšák, dále pak v C&A, F&F. Pár kousků mám i z She-in.

Věděl, až doteď, někdo o tvé účasti v soutěži?

O tom, že jsem se přihlásila, nevěděl nikdo. Držela jsem to v tajnosti. Když byla moje účast oficiálně zveřejněna, teprve jsem se doma ,,pochlubila“. Děti jsou na mě hrdé a velmi mě podporují.

Proč by ses měla stát Miss Baculaté křivky právě ty?

Otázka Proč bych měla vyhrát právě já? je velmi složitá. Myslím, si že každá finalistka si přeje vyhrát a každá jedna by si korunku zasloužila. Přihlásila jsem se proto, abych dokázala ne-jen svému okolí, ale všem, kteří si myslí, že tlustá holka je ošklivá, divná a není vůbec možné uspět v oblasti módy, krásy. Chci dokázat každé jedné baculce, boubelce či holce s mírami ,,do ruky“, že i ,,TY“ můžeš být krásná, sebevědomá, krásně se líčit, oblé-kat a hlavně cítit se obdivovaná, motivovaná, milovaná a to nejdůležitější -šťastná! A já jsem toho důkazem. Jsem na sebe pyšná, že jsem taková, jaká jsem. Ano mám břicho, celulitidu, prsa po dvou dětech. Pokud vyhraji, velmi ráda bych se oblasti módy a kosmetiky věnovala víc, abych motivovala další dívky i ženy a byla jím inspirací a podporou.

Co bys doporučila ženám, které se chtějí přihlásit, ale bojí se toho?

Holky, které slyšíte od svých i nejbližších...prosím tě, co ty bys dělala v soutěži krásy, vždyť jsi tlustá, hnusná atd.... nevěřte ani jednomu tomu slovu. Každá jedna jste krásná, originální a úžasná. Pokud je v tobě jen ,,vlásek“ touhy zúčastnit se soutěže krásy, i když nemáš míry modelky, tak mi věř, když Ti řeknu....máš na to, jdi do toho a zasloužíš si to. Přeji štěstí každé jedné z vás budoucích účastnic.


Soutěž Miss Baculaté Křivky není jako jiná soutěž. Snaží se soutěž vést v rodinném duchu. Jde nám o to, aby každá žena, která má nějaké to kilo navíc, zažila něco, co jí pomůže zvednout hlavu a říct: ,,Jsem baculka, a jsem na sebe hrdá!“

Soutěž Miss Baculaté Křivky vznikla v roce 2016. Soutěž je určena všem ženám, slečnám, dámám od konfekční velikosti 46, horní hranice nikdy nebyla a nebude stanovena.

Nyní se dvanáct nejkrásnějších baculek z celé České republiky bude připravovat na finálový večer, který proběhne 14. září od v hotelu Theresia v Kolíně.                             

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ SESTRA - Domov pro seniory Podbořany

POŽADUJEME: vzdělánÍ zdravotnického směru NABÍZÍME: pracovní poměr na plný úvazek a dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou * finanční ohodnocení dle platných platových tarifů (10. platová třída/délka praxe) pro zdravotníky vč. zvláštního příplatku, příplatku za práci o víkendu a svátcích + odměny * 5 týdnů dovolené * příspěvek na dovolenou * příspěvek na penzijní pojištění * příspěvek na stravování * příspěvek na vitamíny a očkování * možnost dalšího vzdělávání. NÁSTUP IHNED
Tel.: 733714024
WWW: https://www.domovpodborany.cz/
E-mail: sulcova@domovpodbořany.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video