Má to berňák v Podbořanech spočítané?

Jan Vnouček 2013-04-11 00:00:00

Podbořany – Finanční úřad v Podbořanech se bude v září rušit! Taková zvěst se rychlostí blesku šíří Podbořanskem. Vyhláška, která stanovuje Územní pracoviště FÚ v Podbořanech, je platná, oponuje této fámě Generální finanční ředitelství. „O dalších změnách organizační struktury finančních úřadů nebylo rozhodnuto,“ dodává nicméně Petra Homolová, tisková mluvčí daňové správy.

Původní třístupňová struktura české daňové správy, která byla tvořena Generálním finančním ředitelstvím, 8 finančními ředitelstvími, 199 finančními úřady a od 1. ledna 2012 i Specializovaným finančním úřadem, byla od začátku tohoto roku na základě zákona č. 456/2011 Sb. významně transformována. Orgány Finanční správy ČR tak nyní tvoří Generální finanční ředitelství, Odvolací finanční ředitelství, 14 finančních úřadů (včetně 199  územních pracovišť) a Specializovaný finanční úřad.
Územní pracoviště (bývalé finanční úřady) jsou součástí každého finančního úřadu. Výčet územních pracovišť, která se nenacházejí v sídlech finančních úřadů, stanoví vyhláška č. 48/2012 Sb. O územních pracovištích finančních úřadů. V ní jsou uvedena také územní pracoviště Finančního úřadu pro Ústecký kraj, například územní pracoviště v Žatci, v Lounech a v Podbořanech, upřesnila Homolová.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video