Kvákalo se až do ranních hodin

Jarka Cibulková 2013-07-16 08:44:00

Pnětluky – Klub nohejbalistů Pnětluky uspořádal uplynulou sobotu druhý ročník kulturní akce Pnětlucké kvákání. Odpoledne zahrála dechovka Lounská třináctka pod vedením Miroslava Rejhy staršího. Odpoledne pak vypuklo klání v jízdě na kánoích. Velké množství diváků povzbuzovalo sedmnáct přihlášených dvojic. Dvě posádky nakonec do cíle nedojely, jelikož si nabraly vodu a musely závod přerušit. Více snímků z akce najdete zde.

V nejlepším čase jedna minuta šest sekund zdolali 125 metrovou vzdálenost vodáci tělem i duší Drahuška Svobodová a Míra Kočka. O druhé až třetí místo se rozdělili Jaroslav Vondráček s Ladislavem Andrtem a Tomáš Volkmann s Alešem Koblížkem. Oceněni koláči z Pekařství Stolínů byli i následující závodníci do pátého místo, včetně nejstarší účastnice Aleny Pavlovské a nejmladšího závodníka Miroslava Hotového. Postu moderátora vodáckého klání se ujal Jaroslav Haušild.
Večer pak proběhla zábava pod širým nebem se skupinou Skanzen, která v Pnětlukách hrála už o vánoční zábavu. Z dvou set padesáti návštěvníků poslední odcházeli za ranního rozbřesku.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Poslední zvonění v 1.B ZŠ nám. 28. října v Žatci

Poslední školní den v pátek 28. 6. 2024 také prvňáci ze třídy paní učitelky Evy Svobodové dostali svá první v životě vysvědčení.

Přehrát video
Den otevřených dveří VÚ Buškovice a vystoupení bubeníků

V závěru června 2024 Výchovný ústav, SŠ a SVP v Buškovicích pozval úředníky, podnikatelé, veřejnost, přátele na Den otevřených dveří. Vystoupili i bubeníci ze skupiny Australien Buš-kovice

Přehrát video