Proti vedoucímu týmu A. třídy vítězně: Ambiciózní soupeř z Duchcova Louny moc netrápil

Jarka Cibulková 2015-03-11 12:31:00

Na umělé trávě v Lounech přivítali v posledním přípravném zápase fotbalisté FK Seka Louny vedoucí celek 1. A. třídy, mužstvo Duchcova. Soupeř přijel s cílem spíše neinkasovat a podle toho také vypadal první poločas. Duchcov koncentrovaně bránil a Louny dobývaly pokutové území. Ve druhé půli se domácím podařilo skórovat a to hned dvakrát. Z penalty se trefil Vojta Trup a druhou branku přidal Martin Vodička.

„Konec přípravy sice nebyl podle mých představ, vzhledem ke změnám soupeřů dvou posledních utkání, ale zimní přípravné období je za námi a na soutěž jsme připraveni,“ shrnul zimní přípravu trenér lounského áčka Pavel Schettl.
Sestava: Pokorný (60. Weisser) – Suchý, Vokurka (46. Šťourač), Jamrich, Minařík – Soukup, Trup – M. Němec, Exner (46. Zelinka), Krejčík (46. Matyáš) – Vodička.
V neděli od 14.30 hodin v prvním jarním kole krajského přeboru přivítají Louny na domácím hřišti celek Štětího, které je po patnácti kolech podzimní části na čtvrté příčce, na druhé Louny ztrácejí čtyři body. (PS)

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video