Úvod   /   Zprávy   /   Jarmark, Kafka, mše

Jarmark, Kafka, mše

Alla Želinská 2015-09-03 10:56:00

Blšany – Druhou zářijovou sobotu 12. září se Blšany budou loučit s létem se vší parádou. Již tradičně se u této příležitosti bude konat Svatováclavský jarmark s bohatým doprovodným programem. Navštívit jej budou moci také turisté ze Švýcarska, které letos již potřetí přivítají v nedaleké Siřemi členové Spolku Franze Kafky. Spolek v Siřemi připravil malou galerii, kde jsou vystaveny fotografie Franze Kafky od fotografa Jana Jindry. „Galerie je jedna z prvních našich vlaštovek, co můžeme pro vzpomínku Kafky udělat,“ říká Radka Fišerová ze sdružení Sv. Václava, patrona české země, která se spolkem Franze Kafky spolupracuje.

Sdružení Sv. Václava, patrona české země dále všechny zve na první Svatováclavskou mši, která se bude konat v Poutní kapli svaté Anny s velkou věží v Čárce, a to 27. září. Začátek je v 17 hodin. „Celou mší nás bude provázet otec Vilém a členové Poutníčkova sboru z Liběšic. Následuje malé občerstvení a příležitost ke společnému setkání,“ zní pozvání od Radky Fišerové.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video