Navržený audit v teplárně neprošel

Redakce 2015-09-08 13:11:00

Žatec (jv) Probíhající rekonstrukce kotlů v Žatecké teplárenské opět vyvolala na žateckém zastupitelstvu bouřlivou diskuzi. Padl návrh na provedení auditu dodavatelských smluv k této akci. Mezi zastupiteli však nedostal dostatečnou podporu hlasů.

Na jednání zastupitelstva ve středu 2. září padl návrh na provedení auditu v Žatecké teplárenské. Prověřit měl dodavatelské smlouvy a s nimi související náklady týkající se ekologizace této společnosti, v jejímž rámci probíhá rekonstrukce kotlů K1 a K2. Návrh vznesl zastupitel Martin Štross (Unie pro sport a zdraví).
„Dostávají se k nám různé informace o probíhající rekonstrukci kotlů v Žatecké teplárenské. Ani materiály k této akci nejsou zcela zřetelné,“ zdůvodnil podání svého návrhu Štross. Poté se mezi zastupiteli rozvinula téměř půlhodinová debata o tom, zda a kdo by měl audit provést. Diskutovali také o tom, jakého konkrétního období by se měl audit vlastně týkat, jeho délku něko-likrát měnili. Původní návrh Martina Štrosse zněl pouze pro letošní rok od 1. ledna do 30. června, Miroslav Jan Šramota zase navrhoval provést audit rovnou od 1. ledna 2011. Nakonec se zastupitelé shodli na termínu od 1. ledna 2014 do 30. června 2015.

Celý článek najdete v tištěném vydání Žateckých novin

 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video