Jonáš pořádá příští týden burzu

Alla Želinská 2015-09-17 12:39:00

Podbořany – Rodinné a mateřské centrum Jonáš v Podbořanech chystá na příští týden podzimní burzu dětského, dámského a pánského oblečení a obuvi i hraček. Burza proběhne ve dnech 22. – 24. září. „Příjem oblečení v našem centru začal již 8. září a pokračuje každý všední den ještě do pátku 18. září vždy od 9 do 12 hodin. Prodej věci začne v úterý 22. září od 14 do 17 hodin, pokračuje ve středu 23. září od 9 do 12 a od 14 do 17 hodin a končí ve čtvrtek 24. září od 9 do 12 a od 14 do 16 hodin," sdělila Lucie Karbanová.

Všichni, kdo chtějí na burze něco prodat, mohou navštívit rodinné a mateřské centrum Jonáš v 1. patře Kulturního domu každý všední den dopoledne – od 9 do 12 hodin. V této době tam je otevřena pro veřejnost volná herna, kde si rodiče s dětmi mohou i pohrát, odpočinout a dát si malé občerstvení.
Pravidla prodeje jsou jednoduchá. „Oblečení přijímáme čisté, vyžehlené a označené cedulkou se jménem a číslem podle vašeho seznamu a prodejní cenou. Z prodejní ceny se odečítá 10 % pro RMC Jonáš (od celkové částky 101 Kč a vyšší),” dodala Lucie Karbanová.
Výdej neprodaných věcí bude hned po skončení burzy ve čtvrtek 24. září od 17 do 18 hodin. Kdo nebude moci vyzvednout věci v tomto termínu, má pak čas maximálně do 8. října. Po tomto datu propadají nevyzvednuté věci ve prospěch rodinného a mateřského centra.
Maminky, tatínkové a další zájemci mají možnost nakoupit na burze za příznivé, často spíš jen symbolické ceny kojenecké vybavení a doplňky, dětské i dospělé oblečení, obuv, hračky a další věci na nadcházející podzim a zimu.

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video