Ocenili nejlepší sportovce okresu

Iveta Drlíková 2016-02-17 14:52:00

Minulý týden si nejlepší sportovci našeho regionu převzali své ceny. Anketu každoročně vyhlašují Deníky ve spolupráci s Českou unií sportu. Letos proběhl slavnostní galavečer v žateckém divadle, kam se vrátil po dvou letech, když předchozí ročníky hostily Louny a Podbořany. Na podiu se postupně vystřídali nejlepší jednotlivci i kolektivy. Vyhlašováním se prolínala vystoupení pozvaných umělců. Diváky tak postupně pobavili hudebník Lešek Semelka, zpěvačky Nela Kailová a Andrea Mea i žatecký raper PJ.

Do ankety mohli tradičně zasáhnout i čtenáři, kteří si za svoji sportovní hvězdu zvolili Kristiána Balona ze Žatce. Ten během rozhovoru s moderátorem Radkem Šilhanem rozhodně netrpěl trémou a ukázal, že je nejenom výborným plavcem, ale pohotovými odpověďmi pobavil publikum v sále. Nejemotivnějším momentem celého večera byla určitě děkovná řeč úspěšné žatecké plavkyně a české reprezentantky Lucie Svěcené, která vyhrála kategorii mládeže. V ní zavzpomínala i na svého tatínka, který v loňském roce nenadále zemřel. Další top umístění brali žatečtí sportovci v kategorii kolektiv dospělí. Tu vyhráli národní házenkáři TJ Šroubárna Žatec, kteří v loni poprvé v historii svého klubu postoupili do 1. ligy mužů. Sál tleskal rovněž trenérovi žateckých volejbalistek Jaroslavu Vrbatovi mladšímu, který si převzal speciální cenu za dlouholetý přínos a rozvoj sportu.
Lounští sportovci si nejcennější trofeje odvezli v kategorii kolektiv mládeže, kde vyhrál Juniorský fitness klub Louny, ve stejném klubu působí i trenérka roku Jitka Hofmannová, nominaci proměnil také sympatický lounský silák Václav Mareš v kategorii Master. Pořadatelé nově vyhlašovali Cenu Josefa Masopusta, pro kterou si na podium došel dlouholetý fotbalový trenér a funkcionář Jindřich Zedník z Krásného Dvora.
Slavnostní galavečer tradičně vyvrcholil oceněním pro nejlepšího jednotlivce v kategorii dospělých.  Tím se stal Ondřej Vít, opora extraligového týmu žateckých nohejbalistů a úspěšný český reprezentant, který si dlouhodobě udržuje výbornou formu, o čemž svědčí i to, že v patnáctileté historii této sportovní ankety vyhrál již podruhé. Poprvé to bylo v roce 2008.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video