Autosalon přiveze Pohádkovou cestu pro děti

Jarka Cibulková 2016-05-27 09:00:00

Louny - Příští víkend, od pátku 3. do neděle 5. června, pořádá společnost Diamant Expo výstavy Autosalon Louny a Rodina a volný čas. Pro děti bude připravena Pohádková cesta – tři dny plné zábavy, zážitků a odměn.

Kdo v těchto dnech zavítá na lounské výstaviště, potěší se širokou nabídkou více jak dvacet firem z oblasti motorismu. Tyto firmy se budou prezentovat především na venkovní ploše výstaviště. Motoristický fanoušek zde bude moci obdivovat jednadvaceti značek osobních, užitkových a nákladních automobilů. Některé značky představí své novinky. Většina vystavovatelů do Loun přiváží také předváděcí vozy, takže zájemci si budou moci vysněného krasavce ihned vyzkoušet.
Návštěvníci zde najdou výstavní stánky s motorkami, čtyřkolkami, skútry, autodoplňky a mnoho dalšího ze světa motorů. Vystavovatelé také lákají na letošní novinky: nová Kia Sportage 2016, nový model KIA Optima 2016, Suzuki Vitara S nebo Hyundai Tucson.
Zatímco tatínci budou vybírat nového čtyřkolového miláčka, ženy společně s dětmi se jistě zabaví na výstavě „Rodina a volný čas“, výběrem nové hračky nebo oblečením pro nejmladšího člena rodiny.
Po celou výstavu děti budou soutěžit s oblíbenými postavičkami, které znají z večerníčků a pohádek. Budou procházet kouzelným lesem, plnit úkoly a sbírat diamanty. Ty na konci cesty smění za odměnu, zaskáčou si na trampolíně, proběhnou v nafukovacím hradu nebo se svezou na kolotoči. Namalujeme jim na obličej něco veselého. Pro odvážné máme i stanoviště s perníkovou chaloupkou a babou Jagou. Pro statečné prince zase ohradu s koníky, pro chytré hlavičky soutěžní kvíz a malý stavitelé si postaví věž.
Pro děti je připravena řada dílniček a kromě procházky Pohádkovou cestou si budou moci vyrobit řadu výtvorů.
Na výstavišti v době výstavy vyroste paintballové hřiště, kdy si každý bude moc vyzkoušet tento adrenalinový sport v příjemném prostředí lounského výstaviště.
Jako každý rok, tak i letos je připravena soutěž o hodnotné ceny. Na zadní straně vstupenky návštěvník uvede, které auto na výstavě považoval za nejhezčí a která expozice se mu líbila nejvíce. Vstupenky jsou slosovatelné.
„Přijďte se podívat na Autosalon Louny 2016 a Rodina a volný čas. V pátek 3. června se brány lounského výstaviště otevřou v 9 hodin, tak jako v sobotu a v neděli. Příjemný a poučný čas tu můžete strávit každý den od pátku do neděle do 17 hodin,“ zve ředitelka Diamant Expa Irena Spilková.

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video