Autosalon přiveze Pohádkovou cestu pro děti

Jarka Cibulková 2016-05-27 09:00:00

Louny - Příští víkend, od pátku 3. do neděle 5. června, pořádá společnost Diamant Expo výstavy Autosalon Louny a Rodina a volný čas. Pro děti bude připravena Pohádková cesta – tři dny plné zábavy, zážitků a odměn.

Kdo v těchto dnech zavítá na lounské výstaviště, potěší se širokou nabídkou více jak dvacet firem z oblasti motorismu. Tyto firmy se budou prezentovat především na venkovní ploše výstaviště. Motoristický fanoušek zde bude moci obdivovat jednadvaceti značek osobních, užitkových a nákladních automobilů. Některé značky představí své novinky. Většina vystavovatelů do Loun přiváží také předváděcí vozy, takže zájemci si budou moci vysněného krasavce ihned vyzkoušet.
Návštěvníci zde najdou výstavní stánky s motorkami, čtyřkolkami, skútry, autodoplňky a mnoho dalšího ze světa motorů. Vystavovatelé také lákají na letošní novinky: nová Kia Sportage 2016, nový model KIA Optima 2016, Suzuki Vitara S nebo Hyundai Tucson.
Zatímco tatínci budou vybírat nového čtyřkolového miláčka, ženy společně s dětmi se jistě zabaví na výstavě „Rodina a volný čas“, výběrem nové hračky nebo oblečením pro nejmladšího člena rodiny.
Po celou výstavu děti budou soutěžit s oblíbenými postavičkami, které znají z večerníčků a pohádek. Budou procházet kouzelným lesem, plnit úkoly a sbírat diamanty. Ty na konci cesty smění za odměnu, zaskáčou si na trampolíně, proběhnou v nafukovacím hradu nebo se svezou na kolotoči. Namalujeme jim na obličej něco veselého. Pro odvážné máme i stanoviště s perníkovou chaloupkou a babou Jagou. Pro statečné prince zase ohradu s koníky, pro chytré hlavičky soutěžní kvíz a malý stavitelé si postaví věž.
Pro děti je připravena řada dílniček a kromě procházky Pohádkovou cestou si budou moci vyrobit řadu výtvorů.
Na výstavišti v době výstavy vyroste paintballové hřiště, kdy si každý bude moc vyzkoušet tento adrenalinový sport v příjemném prostředí lounského výstaviště.
Jako každý rok, tak i letos je připravena soutěž o hodnotné ceny. Na zadní straně vstupenky návštěvník uvede, které auto na výstavě považoval za nejhezčí a která expozice se mu líbila nejvíce. Vstupenky jsou slosovatelné.
„Přijďte se podívat na Autosalon Louny 2016 a Rodina a volný čas. V pátek 3. června se brány lounského výstaviště otevřou v 9 hodin, tak jako v sobotu a v neděli. Příjemný a poučný čas tu můžete strávit každý den od pátku do neděle do 17 hodin,“ zve ředitelka Diamant Expa Irena Spilková.

 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video