Bára Špotáková vyrazí za malými atlety

Lucie Steklá 2016-06-22 11:19:00

Žatec – Oštěpařka Bára Špotáková ve čtvrtek zavítá do Žatce. Na stadionu Mládí se zúčastní poslední velké akce pořádané projektem Atletika pro děti v letošním školním roce. Za malými i velkými fanoušky vyrazí atletka 23. června a od ranních hodin B. Špotákovou čeká nabitý program.

„Stadion Mládí se mládím skutečně naplní a to v první části programu, který bude určený pozvaným mateřským a základním školám. Zábavný víceboj bude pro děti připraven od čtvrt na devět ráno. Atletění školáků odzvoní až přesně v poledne. To dostanou všichni pěkné odměny za své snažení,“ řekla Pavla Pražáková z projektu. Tým Atletiky pro děti se mezitím připraví na odpolední část programu, která proběhne od 15 do 17 hodin.
Tento program je již určen široké veřejnosti. „Těšit se můžete třeba i na autogramiádu sympatické patronky atletění nejmenších, Báry Špotákové, zábavný víceboj a ceny pro všechny zúčastněné děti,“ dodala P. Pražáková. Vstupné na akci je zdarma.  Atletění nejmenších dětí proběhne za patronace Ústeckého kraje, který sportování nejmenších už řadu let podporuje zapojením se do projektu jakožto jeho pilotní kraj. ZŠ Komenského Alej a místní oddíl Bohemia Sport převezmou na akci atletické sady, kterými kraj podporuje materiální vybavení oddílů a škol Česká oštěpařka dorazí do Žatce v poledne, o půl hodiny později předá škole a sportovnímu oddílu sportovní sady. Od třech hodin odpoledne je na programu hodinová autogramiáda B. Špotákové.
Atletika pro děti funguje již sedmým rokem pod hlavičkou Českého atletického svazu. Jedná se o projekt atletických přípravek a školek. Cílem programu je nabídnout rodičům a jejich dětem kvalitní volnočasovou aktivitu v podobě pravidelných atletických kroužků a zároveň podpořit sportovní přípravu nejmladších dětí v oddílech a klubech.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video