Úvod   /   Zprávy   /   Raději podle předpisů

Raději podle předpisů

Veronika Salášková 2016-07-03 01:46:00

Na policejní Passaty a Superby maskované jako civilní jsme si již na dálnicích a silnicích I. třídy zvykli. Nyní se ale tyto silniční kontroly rozšířili i na zapomenuté cesty II. nebo III. třídy. A výjimkou samozřejmě není ani okres Louny. V minulém týdnu jsme zaznamenali policejní trojkovou Škodu Octavii, bez označení jen se zatmavenými skly, na silničce mezi Cítoliby a Zeměchy, kterak pokutuje řidiče porušujícího předpisy. Nedávno jsme je zase zahlédli kontrolovat auta v Tuchořicích.

Je dobré mít na paměti, že tyto policejní vozy umí se svým vybavením změřit rychlost jak automobilů jedoucích před nimi a za nimi, tak i těch v protisměru. Až pak rozsvítí světla a spustí sirénu, bude již pozdě. Proto doporučujeme, mějte radši lehkou nohu na plynu a dodržujte předpisy i na zapadlých silničkách. Nikdy nevíte, jestli auto jedoucí proti Vám nebo za Vámi není zrovna na lovu nedisciplinovaných řidičů.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video