Žádají parkování na chodníku

Veronika Salášková 2016-07-16 01:22:00

Žatec – Obyvatelům dvou žateckých ulic vadí, že silnice, která jimi probíhá je příliš úzká. Kvůli tomu se zde jen velmi obtížně parkují automobily. Připravili proto otevřený dopis, který spolu s podpisy předal jejich zástupce zastupitelům na posledním zasedání na konci června.

Tento dopis se týká žateckých ulic Josefa Mánesa a Čelakovského. Před přibližně šesti lety v nich proběhla rekonstrukce. „Při poslední rekonstrukci těchto dvou ulic došlo k výraznému zúžení vozovky na úkor chodníků, které tu dříve nebyly. V ulicích nyní nově bydlí mladé rodiny, takže zde přibylo více aut. Není zde tak možné bezpečně zaparkovat,“ vysvětlil zastupitelům Aleš Zajíc, obyvatel ulice Josefa Mánesa. Otevřený dopis, který předložil, podepsalo velké množství obyvatel z těchto ulic. Žádají v něm o zvýšení bezpečnosti na silnicích a navrhují, zda by bylo možné povolit jim podélné stání aut na chodníku, aby se dalo ulicí lépe projíždět a nehrozilo poškození zaparkovaných vozidel. Jejich návrhem se bude zabývat dopravní komise.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video