Město opraví tři ulice

Veronika Salášková 2016-07-26 09:25:00

Žatec – Do rekonstrukce tří ulic se chce se začátkem podzimu pustit vedení města. Přes léto plánuje vybrat firmu, která práce provede. Ve všech třech ulicích nyní probíhají opravy kanalizace a vodovodu, rekonstrukce města má na tyto práce navázat.

Rekonstrukce by se měly do konce roku dočkat ulice Bří Čapků Lidická a Dukelská. U Dukelské ulice se jedná o třetí závěrečnou etapu její postupné opravy. Město počítá s cenou přibližně 5,3 milionu korun. Úpravy čekají také spodní část ulice Bří Čapků spolu s přilehlou částí sousední ulice Svatopluka Čecha. Na tyto práce je v rozpočtu vyčleněno 5,5 milionu korun, pro Lidickou ulici zase 2,9 milionu korun. Je však pravděpodobné, že cena vzešlá z výběrového řízení, které město v minulých dnech vypsalo, bude nižší. Firmy mají možnost se do něj přihlásit a podat své nabídky do 1. srpna. Práce mají zahrnout rekonstrukci silnic a chodníků, proběhnout by měla také revitalizace zeleně a výměna veřejného osvětlení.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video