Hledáme svědky tragické nehody

Veronika Salášková 2016-08-30 12:38:00

Žatec (sal) K nehodě s tragickým závěrem došlo ve čtvrtek 25. srpna na sídlišti Jih. Seniorka (92 let) zřejmě vinou špatného stavu komunikace nešťastně upadla a utrpěla vážné zranění, kterému bohužel v sobotu podlehla. Její syn nyní našim prostřednictvím hledá svědky tohoto incidentu.

Paní šla ve čtvrtek 25. srpna na procházku z domova. V ulici Jižní před domem s číslem popisným 2726, kde je nerovný terén, šlápla do výtluku, upadla a vážně se zranila. Nehoda se stala v 16.15 hodin. „Chtěl bych moc poděkovat všem, co mé zraněné matce pomohli a také záchranné službě, která ji následně odvezla k ošetření do nemocnice,“ řekl Jiří Kvapil, který nám v sobotu bohužel volal smutnou zprávu, že jeho matka v nemocnici zemřela.
V současné době údajně státní zástupce a policie šetří celý případ, zda k pádu nedošlo vinou špatného stavu komunikace. Jiří Kvapil nyní hledá svědky této události, kteří by mohli vyšetřování napomoci. Obrací se s touto prosbou na všechny případné kolemjdoucí, zejména však na děti, které si v té době hrály na tzv. košíkářském plácku na hřišti za pátou základní školou a žádá je, zda by se mohly přihlásit k nám do redakce Žateckých novin (tel 415 710 311, e-mail: zateckenoviny@ohremedia.cz). My mu případné kontakty předáme.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video