Jde se do finále! Eva bude tančit s dcerou

Alla Želinská 2016-09-17 01:50:00

Lubenec, Praha (až) A je to tady, soutěž Miss Prima křivky 2016 se blíží k finále. Mezi finalistkami je i Eva Kuchtová (č. 12) z Lubence, která 11. září oslavila 34. narozeniny. Letošní finálový galavečer, který se koná 20. září v pražském divadle Broadway, bude moderovat Pavel Novotný.

Poslední soustředění jedenácti finalistek prestižní soutěže se konalo ve ski areálu Monínec a začalo rockovou párty, při které se terasa hotelu otřásala v základech, a dívky předváděly přehlídkovou chůzi na stolech. Na kytaru jim přitom rockové hity i vlastní písničky hrál zpěvák Pavel Horejš, který letos v létě natočil debutový videoklip ke svému singlu Souznění. I tento jeho hit zazní na finálovém večeru. Miro Šmajda, který je další hvězdou, jež bude na finálovém večeru v Broadwayi vystupovat, přijel s dívkami secvičit své vystoupení v rámci jedné ze soutěžních disciplín.
Rocková párty byla jedinou relaxací během pětidenní tvrdé dřiny – finalistky soutěže pilovaly na Monínci své jednotlivé volné disciplíny či společné choreografie na galavečer, ve kterém si to už za necelý týden mezi sebou rozdají v boji o titul Miss Prima křivky.
Finálový večer se pomalu blíží, a my jsme se zeptali Evy Kuchtové, zda má nějakou obavu? „Ano mám, jsem trémistka, zároveň je to pro mne nová zkušenost, a hlavně výzva naučit se něco nového. Na volnou disciplínu budu mít s sebou svou starší devítiletou dceru Nikolu, s níž budeme tancovat country, tak věřím, že to dobře dopadne,“ řekla Eva.
Čtenáři mohou stále hlasovat o Miss Prima křivky 2016 na primakrivky.cz/miss-internet-2016 a poslat svůj hlas třeba právě finalistce číslo 12 Evě Kuchtové.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video