Podpořte svým hlasem Zdeňku a Logit

Jarka Cibulková 2016-10-05 10:35:00

Louny, Podbořany – O cenu veřejnosti nadace Via Bona soutěží Zdeňka Mocňáková, předsedkyně Svazu tělesně postižených v České republice, z.s., okresní organizace Louny. V kategorii Srdcař ji nominovala Iva Slavíčková.

Cenou Via Bona chtějí organizátoři zviditelnit inspirativní příběhy dobročinnosti a ocenit ty, kteří pomáhají druhým. Během léta vybrala odborná porota ze 149 nominovaných příběhů vždy tři finalisty v každé kategorii. Vítěze každé kategorie slavnostně vyhlásíme 19. října.
Svým hlasem můžete Zdeňku Mocňákovou z Loun podpořit do pátku 7. října na webu www.nadacevia.cz. „Předem děkuji za hlas, pro moji osobu je to ocenění mé práce pro potřebné lidičky. Ráda pracuji, práce pro organizaci a pro druhé mě naplňuje, nerada se prezentuji, proto kolegyně vymyslela tuto cestu. Třeba se podaří sehnat potřebné peníze jak pro organizaci, tak i pro mě na vozík. Bohužel můj vozík je hodně poruchový, neustále řeším opravy a na nový mám nárok až za tři roky. Jak říkám, chci vylézt z bytu a chodit do práce jako zdravá společnost – chci toho tak moc? Děkuji za vaši podporu a čas,“ napsala Zdeňka Mocňáková. Založila se o vznik služby Senior taxi, díky které můžou i nepohyblivé osoby vyřídit své pochůzky, návštěvy lékařů a nákupy bez doprovodu. Z naší oblasti se soutěže v kategorii Dobrá firma také zúčastní společnost LOGIT z Podbořanska.

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video