Přijďte si osladit život

Alla Želinská 2016-10-06 10:06:00

Podbořany – Nová školní cukrárna se slavnostně otevírá ve čtvrtek 6. října v 9 hodin v budově odborného výcviku Gymnázia a Střední odborné školy v Podbořanech. Je přístupná pro širokou veřejnost z ulice Kpt. Jaroše (vstup naproti městské knihovně).

„Nabízíme čerstvé zákusky podle tradičních receptur, dorty, bezlepkové cukroví, lahodnou kávu, čaj i horkou čokoládu. Provoz zajišťují žáci učebního oboru cukrář v rámci služeb pro veřejnost. Při přípravě našich výrobků používáme vždy čerstvé a kvalitní suroviny. Při pečení nepoužíváme směsi ani jiné náhražky. Zákusky i nápoje si můžete vychutnat přímo v příjemném prostředí cukrárny nebo si je můžete odnést s sebou,“ zve do nové cukrárny Dana Králová, vedoucí učitelka odborného výcviku Gymnázia SOŠ Podbořany.
Školní cukrárna také přijímá objednávky na dorty různých tvarů a velikostí, zákusky, minizákusky, svatební koláčky a slavnostní cukroví. Otevírací doba cukrárny je v pondělí až pátek od 9 do 14.30 hodin, v době školních prázdnin a státních svátků zavřeno. Telefonické objednávky se přijímají v době od 10 do 14.30 hodin na tel. 415 237 734.
„Srdečně vás zveme na vynikající cukrářské pochoutky. Naším cílem je vyrábět čerstvé a chutné výrobky, se kterými budete spokojeni,“ dodává D. Králová.
V nové cukrárně pracují žáci školy, budoucí cukrářky a cukráři i prodavači. Pod vedením učitelek odborného výcviku připravují krásné dorty, dortíky, zákusky i další cukrářské pamlsky a obsluhují zákazníky. Nový obor s názvem cukrář podbořanská škola otevřela před rokem. Jedná se o střední vzdělání s výučním listem, po získání potřebné praxe může absolvent podnikat v oboru. Po úspěšném vykonání závěrečných zkoušek mohou absolventi ve vzdělávání dále pokračovat formou nástavbového studia a získat maturitu.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video