Prezidentská návštěva zavítá na vojenskou střelnici ve Vršovicích a do Podbořan

Lucie Steklá 2016-11-18 11:12:00

Okres Louny (lus) Návštěva střelnice ve Vršovicích a setkání s lidmi v Podbořanech. To je jen část programu prezidenta České republiky Miloše Zemana, který po necelém roce navštíví okres Louny. Několik měst a podniků prezident navštíví od středy 23. do pátku 25. listopadu.

Na Lounsko zavítá v pátek. Jeho první cesta v našem okrese povede na vojenskou střelnici ve Vršovicích, kde se setká se žateckými vojáky. Odpoledne přijede do Podbořan. Tam budou mít možnost se s ním setkat občané. V 11 hodin by měl přijet na zmíněnou střelnici do Vršovic u Loun, kde pro něj vojáci ze žateckého 41. mechanizovaného praporu připraví statické ukázky ručních zbraní a techniky, poté se s nimi setká v budově střelnice. Kolem poledne by měl prezident přijet do Podbořan. Na 13.10 hodin je naplánované setkání s občany Podbořan na Masarykově náměstí. „Program návštěvy prezidenta ČR v Ústeckém kraji není definitivní, může dojít k mírným časovým posunům nebo ke změně místa,“ upozornila Lucie Dosedělová, mluvčí Krajského úřadu Ústeckého kraje. Miloš Zeman se svojí manželkou Ivanou Zemanovou zahájí návštěvu kraje v Ústí nad Labem, během třídenního pobytu v kraji navštíví také Teplice a Krupku, Štětí a Libochovice.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video