Drogu měla jenom pro svoji potřebu

Jarka Cibulková 2016-12-07 13:52:00

Louny – Nejsem dealerka, ale občas jsem pervitin někomu dala nebo prodala, těmito slovy se před senátem Okresního soudu v Lounech předvedla třiačtyřicetiletá obžalovaná z Cítolib. Státní zástupce ji obvinil z distribuce drogy v Lounech a Cítolibech. Obžaloba citovala několik případů, kdy od roku 2013 do května letošního roku prodávala nebo zprostředkovala známým nebo kamarádům pervitin, pro který si jezdila na Teplicko.

„Co vypovídali svědkové, je všechno lež, drogu jsem měla jenom pro sebe. Všechno si na mě vymysleli, udali mě, oni to tak mezi sebou dělají. Bylo jim zle, tak jsem pár kamarádům dávku dala,“ říkala soudkyni. Na policii se částečně doznala k některým případům. Soudkyně se obžalované ptala, jaké jsou její měsíční příjmy, uvedla, že tři tisíce korun, drogu si kupovala vždy tak kolem 1500 korun.
Obdobně se vymlouvala i na její předchozí odsouzení. Před třemi roky byla odsouzena k podmíněnému trestu za loupež, vydírání a omezování domovní svobody. Drogy prodávala a zprostředkovala ve zkušební době předchozího odsouzení.
„To elpaso jsem neudělala, shodili to na mě,“ vymlouvala se.
„Zhruba před dvěma lety jsem od ní měl pervitin, jednou jsem jí zaplatil sto korun, podruhé jsem jí za úplatu naštípal dříví,“ vypovídal před soudem svědek. Obžalovaná se poté postavila a řekla, že to je všechno lež, že si to svědek vymýšlí.
Pokud soud uzná obžalovanou dealerku  vinou, hrozí jí trest odnětí svobody od jednoho do pěti let.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video