Tadeáš Racety je první oceněný v soutěži „Vytvoř video a vyhraj!“

Redakce 2017-02-26 00:57:00

Louny (jr) Na začátku letošního roku vypsala Základní umělecká škola v Lounech časově neomezenou soutěž pro malé i velké „Vytvoř video a vyhraj!“. Podmínkou je vytvoření propagačního videa na libovolnou akci, kterou pořádá škola a která je uvedena na internetových stránkách školy v sekci „Program“. Za tři zveřejněná propagační videa si pak vítěz může vybrat jednu z navržených cen. Prvním vítězem soutěže, který získal DIPLOM a vybral si bluetooth reproduktor je žák ZUŠ Louny Tadeáš Racety.

Cenu Tadeášovi předala Jindřiška Riedlová, ředitelka školy na Koncertě vítězů školního kola, který se konal ve středu 15. února v sále školy.
„Pokud by chtěl někdo další také vyhrát bluetooth reproduktor nebo například chytré pero 3v1 s USB, solární powerbanka, apod. může svá videa zasílat průběžně na adresu: zus@zuslouny.cz s názvem soutěže: „Vytvoř video a vyhraj“. Podrobné informace jsou zveřejněny na internetových stránkách školy: www.zuslouny.cz. Gratulujeme Tadeášovi Racetymu a těšíme se na další příspěvky,“ uzavřela ředitelka ZUŠ Louny Jindřiška Riedlová.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video