Hlavním hostem Dívky Talent 2017 youtuberka a zpěvačka Veronika Spurná

Redakce 2017-04-01 00:16:00

Žatec (rd) Přípravy na letošní galavečer nové talentové soutěže pro dívky ve věku 14 – 16 let vrcholí. O víkendu proběhlo druhé, závěrečné soustředění. Dívky na něm pilovaly všechny disciplíny pod ostřížím zrakem choreografky Denisy Czervoniakové (Dívka roku ČR 2015) a její asistentky Kateřiny Müllerové, loňské vítězky základního kola právě v královském městě. S dívkami také pilně pracují, stejně jako v minulých letech, prezidentka žateckého klání talentů Oldřiška Provazníková a moderátorské duo otec a syn, Radek a Daniel Komorášovi. Pořadatelem je tradičně Dům dětí a mládeže v Žatci.

Ze čtrnáctičlenného startovního pole se v žateckém divadle v sobotu 1. dubna od 15 hodin představí osm finalistek, které od vystoupení na veřejnosti nic neodradilo. „Letošní téma je přímo mystické. Ne každý musí znát tvorbu originálního umělce a režiséra Tima Burtona. Kačka, která s děvčaty připravuje předtančení, tvorbu tohoto velikána zbožňuje. A tak letošní celorepublikové téma „Alenka v říši divů“ jistě přispěje k příjemné atmosféře v divadle. Módní přehlídka slibuje tedy báječnou podívanou na fantazii, kreativitu a vtip dívek,“ přibližuje moderátor Radek Komoráš.
Diváci se mají skutečně na co těšit, a to doslova a do písmene. A nejen na výkony letošních finalistek. Do Žatce totiž zavítá pátá nejlepší youtuberka v Česku, vyhlášená na „Czech Blog Awards“ 2016 Veronika Spurná se svou taneční skupinou. Přítomné v sále potěší mini koncertem složeným z nejoblíbenějších světových písní ve vlastním podání. V doprovodném programu vystoupí ještě také soutěžící z minulých ročníků Denisa Czervoniaková, Kateřina Můllerová, Anna Řebíčková, Michala Hadrbolcová. Diváci se dočkají ještě jednoho překvapení v podobě talentované Sarah Vaňhové a moderátora Dana Komoráše.
V porotě usednou například modelka a Dívka roku ČR 2007 Patricie Skálová, která svou pouť za titulem začala právě v Žatci, starosta města Slaný Martin Hrabánek a samozřejmě také youtuberka Veronika Spurná.
I letošní ročník tak slibuje skvělou podívanou a zábavu. Lístky jsou k dostání v předprodeji v divadle.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video