Metalová kapela Dymytry vyráží na samostatné turné!

Jarka Cibulková 2017-04-02 00:25:00

Cítoliby (caj) Tvrdě rocková skupina, hrající v maskách, vyrazila na své, v pořadí druhé, samostatné tour – Krby kamna Turyna tour 2017. Během šestnácti zastávek Dymytry objedou celou Českou republiku. Jednadvacátého dubna od 20 hodin proběhne koncert také v Cítolibech u Loun. Vstupenky koupíte na úřadě městyse Cítoliby.

Pro své fanoušky kapela nachystala speciální prodloužený set, během něhož zazní jak ověřené hity, tak zcela nové písně napsané speciálně pro toto turné. „Naši fanoušci jsou od nás zvyklí na pořádnou show, na plameny, světla řízená počítačem, animace na LED obrazovkách speciálně vytvořené na každou píseň. Vědí, že děláme maximum pro to, aby se všichni parádně pobavili, a přesně tak to máme v plánu i na tomhle tour. Bude to masakr!“ řekl kapelník Jirka Dymo Urban. Dymytry pozvaly na tour dvě spřízněné kapely – X-Core a Loco Loco, které rozhodně fanoušky tvrdého rocku nezklamou.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video