Úvod   /   Zprávy   /   Parkoviště, ale i trhy

Parkoviště, ale i trhy

Jan Vnouček 2011-10-08 00:00:00

Podbořany – Stání pro auta, nebo zóna pěší? O to tu teď běží. Mohli si s vážnou tváří rýmovat podbořanští zastupitelé na svém zářijovém zasedání. Parkování na Masarykově náměstí v Podbořanech je totiž žhavé téma, což potvrdila i diskuze s několika protichůdnými názory. Nakonec zvítězil kompromisní podnět Václava Hančara, který navrhl zmenšit parkoviště a ponechat pěší zónu v prostoru od obchodního domu Rubín k Domu Keramiky.

Přitom Komise pro rozvoj města doporučila parkování na náměstí T. G. Masaryka úplně zrušit, s tím, že náměstí pro stání vozů bude otevíráno pouze příležitostně, například při opravách komunikací. Rada města toto stanovisko těsnou většinou podpořila, ale nechala definitivní rozhodnutí na zastupitelstvu. „S parkováním je tu velký problém. Jsem proto, aby tam přes týden bylo parkoviště a o víkendu trhy,“ oponoval naopak Josef Helus. S kompromisním řešením byly spokojeny oba protichůdné tábory.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video