Taneční a mažoretko-twirlingová soutěž „Postoloprtský střevíc 2017“

Redakce 2017-06-26 00:22:00

Postoloprty (val) Již čtvrtý ročník taneční a mažoretko-twirlingové soutěže pod názvem Postoloprtský střevíc 2017 se konal opět v prostorách druhého stupně Základní školy v Postoloprtech na Draguši. Pořadatelem soutěže byl Dům dětí a mládeže Postoloprty společně s mažoretkami BezeVšeho DDM Postoloprty a Českou Mažoretkovou a Twirlingovou Federací (dále jen ČMTF). Nad letošním ročníkem, tak jako v ročnících předchozích, převzal záštitu starosta města Postoloprty Zdeněk Pištora.

Do čtvrtého ročníku taneční soutěže se přihlásilo 105 tanečníků, kteří se představili v 15 soutěžních sestavách. Do mažoretko – twirlingové soutěže se přihlásilo 311 mažoretek, které se představily v 84 soutěžních sestavách. Taneční soutěže se zúčastnili tanečníci z měst Loun, Mostu, Bítozevse, Zeměch a z domácího města Postoloprty. Mažoretkové soutěže se zúčastnily mažoretky z města Duchcova, Štětí, Roudnice nad Labem, Česká Lípy, Chebu, Mostu, Jirkova, Klenče, Přeštic, Koštic, Jablonce n./N, Liberce a samozřejmě domácí tým mažoretky BezeVšeho DDM Postoloprty, který ve svých řadách má z letošního roku také mistryně České republiky.
Konkurence byla v letošním roce opravdu velmi rozmanitá, některé soutěžící mažoretky měly už zkušenosti i ze soutěží z Mistrovství Evropy či z Mistrovství světa. Pro začínající soutěžící to byla výzva, se kterou se nakonec úspěšně sportovně popraly. Obě letošní poroty byly složené z řad odborníků jak z tanečního, tak z mažoretko-twirlingového sportu. Porotci měli během obou soutěží velmi těžké chvíle, přesto náročnou práci v rozhodování a hodnocení zvládli na jedničku.
„Tímto všem děkuji za jejich profesionální přístup a za jejich perfektně odvedenou práci a těším se s nimi na spolupráci při pořádání 5. ročníku soutěže tentokráte pod názvem Postoloprtský střevíc 2018,“ poděkovala Hana Valentová.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video