Černý víkend na silnicích

Lucie Steklá 2017-07-29 00:55:00

Okres Louny – Nepozornost, únava, velká rychlost. To jsou hlavní příčiny dopravních nehod, ke kterým došlo o víkendu v okrese Louny. Policisté jich od pátku 21. do neděle 23. července řešili nebývale velké množství – čtrnáct. Zranilo se při nich 22 lidí. Štěstí je, že při žádné nehodě nikdo nezemřel. O tom, jak řidiči rychle a nepozorně jezdí, vypovídají nedělní nehody z Pšova u Podbořan a páteční nedaleko Libčevsi na Lounsku.

Kvůli nepozornosti a velké rychlosti se v pátek odpoledne na silnici I/15 Most – Lovosice nedaleko Libčevsi na Lounsku zranili čtyři lidé. Na křižovatce se silnicí na Lahovice kvůli odbočování zastavila auta, do jednoho z nich narazil zezadu motorkář. Do motorky, která ležela na silnici, pak narazil druhý motorkář. Na obou motorkách jely manželské páry, všichni čtyři lidé se zranili. Do nemocnic je převezl vrtulník a sanitky. Před osmou večerní vyjely jednotky HZS Louny a Žatec k nehodě osobního vozu a motocyklu do obce Domoušice. Při nehodě se lehce zranil řidič motocyklu. V sobotu po poledni došlo k nehodě osobního vozu a osoby u Zbrašína. Hasiči na místě pomohli se zabezpečením a zdravotní službě s jedním lehce zraněným. V půl sedmé večer hasiči asistovali u nehody dvou vozidel v Lounech. Naštěstí se nepotvrdila informace o požáru jednoho z vozů. Hasiči u nehod prováděli protipožární opatření na havarovaných vozidlech a uklízeli místa po dopravních nehodách.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video