Vroutek má novou podobu stránek

Redakce 2017-08-22 10:46:00

Vroutek – Město Vroutek změnilo vzhled svých internetových stránek a rozšířilo jejich funkce. Z pěti nabídek si město vybralo nabídku od firmy Galileo Corporation.

„Webové stránky města se rozeběhly na konci července. Stále na nich pracujeme a vychytáváme drobné nesrovnalosti vzniklé překlopením údajů z původních stránek. Dosavadní stránky byly téměř zadarmo, jenže již nesplňovaly některé požadavky na vedení elektronické úřední desky. Samozřejmě jsme chtěli stránky oživit a přidat nové funkce. Například aplikace pro seniory, nebo hlasové čtení napsaného textu, také aplikace do mobilu a propojení aktualit s Facebookem. Poslední dvě zmíněné služby budou vbrzku také v provozu,“ seznamuje s novinkou starosta Vroutku Jaromír Kubelka.
Firma Galileo Corporation, s.r.o. vyrobila pro Vroutek webové stránky za 24 500 korun, další doplňující nadstavby, jako jsou modul pro sociální sítě a modul s mluveným slovem a pro seniory, vyšly na 17 000 korun, roční provoz webové prezentace městečka vychází na 6 500 korun (bez DPH).

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video