Šroubárna si bude rozhodčí hýčkat

Veronika Salášková 2011-10-24 00:01:00

Žatec – TJ Šroubárna Žatec ve spolupráci tří oddílů – národní házené, handballu a tenisu – připravila projekt na zlepšeni zázemí zejména pro rozhodčí utkání a sledovala též zlepšení podmínek pro diváky. V rámci I. etapy nového projektu má vzniknout odpovídající zázemí pro rozhodčí, kteří tak  budou mít vlastní šatnu a celé sociální zázemí. Dále bude budova skýtat možnost řádného uskladnění potřebného materiálu – pro vysavač na hřiště a další potřebné nářadí a v neposlední řadě umožní do lepších podmínek umístit zasedací místnost s výstavkou velkého množství pohárů a cen za dobu existence především oddílu národní házené. 

Celá akce byla zahájena přibližně v polovině měsíce srpna a ukončena bude ke konci října letošního roku. Tímto zázemím se zlepší podmínky v šatnových prostorech v přístavbě staré sokolovny, získá se tím též jedna šatna navíc. Ve II. etapě se pak v nejbližší budoucnosti počítá s dostavěním nadstavby nad budovou, která by tvořila jednak malou tribunku, ale hlavně vhodný prostor pro kamery televize, které by pořadatelé chtěli do města Žatec dostat zase při získání pořadatelství vrcholně akce Svazu národní házené – Čechy – Morava mužů a žen. TJ Šroubárna požádala o spolupráci Krajský úřad a získala dotaci z fondu hejtmanky Ústeckého kraje ve výši  1,5 milionu korun. Protože náklady na tuto akci převyšují hodnotu dotace z kraje, požádala o spoluúčast také město Žatec, zastupitelstvo jim dotaci ve výši 890 tisíc korun na svém zářijovém zasedání schválilo. V příštím roce slaví oddíl již 65. výročí od svého založení a vlastně je to též výročí založení celé TJ, protože oddíl, tehdy české házené, byl jediným zakládajícím členem celé TJ.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video