Nová setkání, nové technologie, nová partnerství. Veletrh Krušnohorský Byznys Day

Redakce 2017-10-31 08:33:57

CHOMUTOV (PI) – Veletrh „Krušnohorský Byznys Day aneb Inovační rande“ uspořádala v úterý 24. října v prostorách chomutovského městského divadla Okresní hospodářská komora v Chomutově. Akce se uskutečnila za podpory a spolupráce partnerů Euroregion Erzgebirge/Krušnohoří, společnosti ČEZ Energetické produkty, Ústeckého kraje, Wirtschaftsförderung Erzgebirge, Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest, Inovačního centra Ústeckého kraje, Industrie-und Handelskammer Chemnitz, Agentury pro podnikání a inovace, Hospodářské a sociální rady Chomutovska, společnosti Kultura a sport Chomutov a Českého vysokého učení technického. Veletrh byl podpořen také Fondem malých projektů z Euroregionu Krušnohoří.

U příležitosti tohoto setkání podnikatelů, měst, obcí, Euroregionu Krušnohoří, odborníků z vysokých škol a výzkumných ústavů bylo slavnostně za účasti významných zástupců našeho kraje a partnerských organizací podepsáno Memorandum o spolupráci mezi Hospodářskou a sociální radou Chomutovska, Podkrušnohorským zooparkem Chomutov, Krajskou majetkovou – Statek Kadaň – Jezerka a Střední školou technickou, gastronomickou a automobilní Chomutov, jehož účelem je přispět vlastními možnostmi k rozvoji zemědělství a zahradnictví regionu Chomutovska s cílem vzájemné spolupráce smluvních stran.

Návštěvníci veletrhu měli možnost setkat se, vyměnit si zkušenosti, uzavřít nová obchodní partnerství s šedesátkou vystavujících společností a institucí

Velký zájem zaznamenal i doprovodný program veletrhu, jeho venkovní expozice, konkrétně prohlídky a jízdy elektromobily Tesla, Volkswagen E­‑Golf, prohlídka elektromobilu Škoda Favorit, dodávky Iveco Daily CNG a přehlídka modelů elektrokol. Občerstvení a obsluhu hostů a vystavovatelů zajistili žáci Střední školy technické, gastronomické a automobilní Chomutov.

Pořadatelé si dovolují tímto poděkovat všem partnerům akce, vystavovatelům, návštěvníkům za spolupráci a těší se na setkání nejen při dalším ročníku veletrhu Krušnohorský Byznys Day.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video