Mise nový domov dnes pomáhá Ivaně a Viki z Brloha

Lucie Steklá 2017-11-08 14:42:52

Brloh (tn, lus) Reality show Mise nový domov, kterou vysílá Televize Nova každou středu večer, zavítala do Brloha u Loun. Tereza Pergnerová a Tomáš Mareš tam se svým týmem pomohli mamince Ivaně a její dceři Viki, které žijí v obci ve dvoupatrovém domku. Ve čtvrtém díle reality show Mise nový domov se divákům představí Ivana Kučerová a její dcera Viki Petrová, která je kvůli nešťastné autonehodě upoutána na invalidní vozík.

Ivana Kučerová (53) žije se svou dcerkou Viki (13) v obci Brloh nedaleko Loun ve dvoupatrovém domku. Kvůli špatné pohyblivosti nezletilé dívenky však využívá rodina jen přízemí, které není pro člověka na vozíku ideální. Tým se rozhodl rodině pomoci a ulehčit tak život mamince, která musí být své dceři k dispozici 24 hodin denně.

 Viki byla podle slov maminky hodná, pohyblivá a naprosto úžasná dívka, což se změnilo v den, kdy ji otec vzal na pracovní cestu, při které bourali. Malá Viki byla velmi těžce zraněna a nehodu málem nepřežila. Její stav byl opravdu vážný a po nemocnicích proto strávila skoro rok.

Jak celá proměna dopadne? To se dozvíte již dnes, ve středu 8. Listopadu od 20:20 v reality show Mise nový domov na TV Nova.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video