Dobroměřice přišly o vedení 1. A třídy. Před posledním kolem podzimní části jsou první Podbořany.

Lucie Steklá 2017-11-12 12:02:00

O první místo v 1. A třídě bojovali zástupci okresu Louny. Fotbalisté Dobroměřic na trávníku Domoušic a Podbořany doma se Spořicemi.

Úspěšnější byli podbořanští a po dvanáctém kole vedou tabulku soutěže, kolo před zimní přestávkou. Ti doma zvítězili nad pátým týmem tabulky Spořicemi. Derby mezi Domoušicemi a Dobroměřicemi, do té doby vedoucími celky tabulky, které měly shodně 25 bodů, skončilo bezbrankovou remízou. O bodu navíc proto rozhodovaly penalty, v nichž byly 8:9 úspěšnější Dobroměřice. Ztratily tím ale vedoucí post, na prvním místě je vystřídaly právě Podbořany. 

V předposledním podzimním kole se dařilo také Postoloprtům, které doma porazily Údlice 5:0, v dalším okresní derby zvítězil Vroutek 6:0 nad Kryry. 

Zástupci okresu v 1. B třídě hráli následovně. V okresním derby prohrála Blažim na svém hřišti s Tuchořicemi 1:2, Černčice zvítězily na hřišti soupeře v Obrnicích 1:2. Chlumčany po bezbrankové remíze prohrály po penaltovém rozstřelu v Lomu. Nové Sedlo hraje na domácím trávníku v neděli od 14 hodin s Kadaní. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video