Po Staročeských Vánocích přijde bobová dráha a rybí trh

Soňa Šímová 2017-12-12 09:32:50

CHOMUTOV (soš) — Staročeské Vánoce přilákaly o víkendu na náměstí 1. máje stovky lidí. Ti si nenechali ujít jak program ve vyhřívaném stanu, tak ukázku lidových řemesel a vánočních zvyků u radnice. Večery pak lákají k obdivu nové světelné výzdoby jak náměstí, tak přilehlého parčíku, která se rozsvítila uplynulé úterý. I další víkend bude bohatý na akce. Jednou z hlavních atrakcí na náměstí bude od 17. do 22. prosince bobová dráha. „Bude dvacet metrů dlouhá a šest metrů široká. S ohledem na bezpečnost by děti i dospělí měli jezdit na kluzácích takzvaných podprdelácích.

Rezervace se nebudou přijímat, ale obsluha bude regulovat počet jezdících osob. Prioritní je totiž bezpečnost. Bobová dráha bude v provozu vždy od 10 do 16 hodin,“ upřesnil podrobnosti náměstek primátora David Dinda. Na své si od neděle 17. prosince přijdou i milovníci ryb. V parčíku za radnicí, začne prodej kaprů, který potrvá až do 23. prosince. „Chomutovany na zahájení prodeje kaprů lákáme tematicky zaměřeným programem. Mohou se těšit na rybí pohádku, soutěže s tématikou ryb a samozřejmě na speciality z kaprů,“ doplnil David Dinda. 

Napsal(a): Soňa Šímová

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video