Policie pátrá po muži, který se vyhýbá nástupu trestu

Redakce 2018-01-27 06:03:00

Chomutov (piv, caj) Po sedmadvacetiletém Martinu Baloghovi z Chban na Chomutovsku pátrá již přes rok marně chomutovská policie. „Okresní soud Louny vydal příkaz k jeho dodání do výkonu trestu v délce patnácti měsíců, neboť byl odsouzen za trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Hledanému byla doručena výzva k nástupu trestu již v roce 2016, do vězení nenastoupil. Přestože je po muži téměř rok vyhlášeno pátrání, nepodařilo se místo jeho pobytu do současné doby zjistit,“ řekla tisková mluvčí chomutovské policie Marie Pivková. Martin Balog je hubené postavy, má rovné hnědé vlasy a modré oči. Měří 174 centimetrů.

Policie České republiky rozhodně nedoporučuje provádět opatření ze strany veřejnosti, které by měla za následek omezení práv nebo osobní svobody zveřejněných osob i s ohledem na vlastní bezpečnost. Policie žádá občany, aby jakékoliv informace k hledané osobě zavolali na bezplatnou linku 158 nebo přímo kriminalistům do Kadaně na telefon 974 434 767 nebo 702 150 132, popřípadě můžete využít e-mail: krupulk.uo.cv.ook.kadan@pcr.cz. 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video