Polovina sezony je za námi

Redakce 2018-02-03 01:27:00

Louny (ms) První měsíc roku 2018 končí a tím i první polovina divadelní sezony 2017/2018. Osmnáct vyprodaných divadelních představení svědčí o tom, že lounští diváci patnáctou divadelní sezonu sledují se zájmem. O to více divadlo mrzí neustále trvající problémy s abonentními vstupenkami.

„Nikdo z nás, kteří s vámi tyto nepříjemnosti řešíme, vzniklou situaci nezavinil, přesto se cítíme trapně, je nám to líto a máme pocit, že naše práce přichází vniveč. Nesoulad v prodaných abonentkách s počítačovým programem nelze vyřešit, jelikož abonenti nejdou na všechna představení, takže co se pro jednou zdá vyřešené, je v dalším představení problém. Můžeme slíbit, že již nyní pro vás přepečlivě vybíráme příští sezonu a prodeji abonentek budeme věnovat naši veškerou pozornost. Ještě osmkrát se budeme třást a již dopředu se omlouváme a spoléháme na váš nadhled a přízeň,” omlouvá se Milana Syrovátková z Vrchlického divadla v Lounech.

Zatímco v divadle dodrží jarní prázdniny a během nich se budou snažit načerpat ať již z vlastních návštěv, recenzí, hodnocení apod. co nejvíce informací o inscenacích, které chtějí do Loun přivézt v příští sezoně, na Zastávce bude rušno.

Tancechtivé páry si zatančí na Plese fotbalového klubu Seko Louny v sobotu 3. února.

V Galerii města Loun bude únor patřit ještě výstavě FRANTIŠEK CHAUN UMĚLEC / MYSTIK / RECESISTA. Jelikož je František Chaun absolventem lounské reálky, jeho výstava do Loun nesporně patří a my jsme pyšní na to, že právě Louny jsou místem, které vrací jeho dílo na výtvarnou scénu. Výstava potrvá do 22. února a vy si ji nenechte ujít. 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video