Město letos poplatky nezvýší

Alla Želinská 2018-02-07 08:42:30

Podbořany (až) K žádnému navýšení poplatků za komunální odpad a za psy ze strany města Podbořany pro letošní rok nedošlo. Poplatky zůstávají ve stejné výši, jako v roce loňském. V Podbořanech hradí za odpady 640 korun za dospělou osobu, 480 korun za dítě od 4 let do 15 let a 320 korun za nejmenší do věku 3 let. Nejpozději do 31. května letošního roku musí být poplatek do městské kasy uhrazený v plné výši. Je možné jej uhradit v hotovosti anebo platební kartou v podatelně. Při bezhotovostní platbě a platbě složenkou je nutné uvádět vždy variabilní symbol (stejný jako v roce 2017).

Za psa v bytovém domě platí v Podbořanech a Hlubanech 1000 korun, za druhého 2000 korun. V rodinných domech občané za psa zaplatí 200 korun, v místních částech – Buškovicích, Dolánkách, Kašticích, Kněžicích a dalších 100 korun. Za hlídacího psa mimo bytové domy se hradí 300 korun, za psa, jehož držitelem je invalidní, starobní důchodce anebo člověk pobírající vdovský, vdovecký či sirotčí důchod, činí sazba 50 korun. Veškeré poplatky za psy je nutné zaplatit do 31. března.

Celý článek a více informací najdete v tištěném vydání Regionu Podbořanska ve čtvrtek 8. února

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video