Petr Kolář s kapelou zahraje v Žatci. V soutěži máme pro čtenáře připraveny dvě vstupenky

Iveta Drlíková 2018-03-10 02:07:00

Petr Kolář, zpěvák s nezaměnitelným hlasem, vystoupí s kapelou zanedlouho v Žatci. Koncert proběhne na sále kulturního domu Moskva v úterý 27. března od 19 hodin. Kromě slušné dávky rockové muziky pobaví diváky v průběhu večera ještě komik Milan Pitkin. Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji v bowlingovém centru při KD Moskva nebo na www.ticket-art.cz, a dvě můžete vyhrát s naším webem. Stačí nám na email: drlikova@ohremedia.cz napsat, ve kterém roce, a kde se Petr Kolář narodil. Volný vstup na koncert získají dva nejrychlejší čtenáři se správnou odpovědí.

Petr Kolář během své pestré umělecké kariéry prošel i řadou známých kapel. Zpíval například v Arakainu nebo Precedensu. Je také hojně obsazovaný v muzikálech. Do povědomí nejširšího publika se zřejmě nejvíc zapsal díky hitu Karla Svobody - Ještě, že tě lásko, mám. Na svém kontě má pět samostatných alb; poslední je z roku 2015, a na mnoha dalších svým kolegům z hudební branže hostoval.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video