Vodaři rozkopou centrum města i Jungmannovu ulici

Markéta Chalupová 2018-03-19 12:09:24

Žatec (mch) Z důvodu opravy kanalizace dojde v průběhu letošního roku k dopravním omezením v některých ulicích v centru Žatce. Jedná se o ulice Oblouková, Dvořákova a vjezd do centra v ulici Obránců míru. Výkopové práce budou pokračovat také u radnice na Hošťálkově náměstí. Dále bude z důvodu rekonstrukce inženýrských sítí zcela uzavřena i ulice Jungmannova.

Během března, nejpozději začátkem dubna, mají začít výkopové práce kvůli opravám kanalizace v žateckých ulicích Oblouková a Dvořákova. Obě dvě ulice by vodaři neměli uzavřít zároveň, ale postupně se přesunou z jedné do druhé. „Kanalizace je v uvedených lokalitách vedená středem vozovky. Na několik dnů bude třeba uzavřít i vjezd do středu města na křižovatce Obránců míru, protože tam bude velký příkop na šachtu. Po nějakou dobu se proto bude obousměrně jezdit ulicí Žižkovou. Bude to jediný příjezd do centra města,“ upřesňuje vedoucí odboru dopravy Jiří Dobruský.

Rekonstrukce vodovodu pak značně zkomplikuje situaci obyvatelům v Jungmannově ulici. Po dobu rekonstrukce zde bude platit úplný zákaz vjezdu pro všechna vozidla. „Pro obyvatele to bude velmi komplikované, není tam jiný přístup než od ulice Heydukovi. Zahájení prací je předpokládáno v březnu. Nejpozději do konce července by ale by mělo být hotovo. Doufáme, že se nic nepřihodí a práce proběhnou rychle,“ věří J. Dobruský, že vše proběhne podle plánu.

Po skončení prací má město opět v plánu kompletní opravu povrchu komunikací.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video